top of page
Suiten
SUITEN

Vores smukke Suite er husets store værelse med badeværelse, soveværelse og en stue med udsigt til byens toppede brosten.

Med suiten følger også  “strandhuset” (hvis man skulle få lyst til en tur til vandet)som er et af øens ikoniske badehuse på vester strand.

Det gule rum
DET GULE RUM
Det gule værelse er et indtagende enkeltværelse. Fyldt til loftet med hygge og charme har dette fantastiske værelse været et hyggeligt pusterum når vores mange gæster er hjemvendt fyldt af oplevelser og Ærøs kulinariske glæder.
Det røde værelse
DET RØDE VÆRELSE

Det smukke røde værelse med udsigt over den dejlige have er blevet nænsomt istandsat og fremstår nu igen som det lækre værelse som igennem mange år har været et af vores gæsters favorit værelse.

 

Det Grønne værelse
DET GRØNNE VÆRELSE

Det skønne grønne værelse er netop blevet smukt og nænsomt restaureret.

En hyggelig base hvorfra man kan udforske øens oplevelser og seværdigheder.

Det lyse værelse
DET LYSE VÆRELSE

Det lyse værelse er indbegrebet af badehotel romantik og hygge.

Med sit smukke lysindfald og udsigt til gyden er værelset ideelt til at vågne op til fuglenes kvidren.Det lyse værelse er et af vores uimodståelige enkeltværelser.

Cecilia
CECILIAS VÆRELSE

Cecilias smukke værelse ligger oppe under husets imponerende tagkonstruktion. Med en aldeles fascinerende udsigt over de så landskendte Ærøske røde tegltage og kig ud i det blå sydfynske øhav.

Henriettas
HENRIETTAS VÆRELSE

Henriettas smukke værelse ligger oppe under husets imponerende tagkonstruktion.Med en aldeles fascinerende udsigt over de så landskendte Ærøske røde tegltage og kig ud i det blå sydfynske øhav.

Elfenbensværelset
ELFENBENS VÆRELSET

Det lyse værelse er netop blevet nænsomt restaureret og byder på den smukkeste udsigt ud over Ærøskøpings røde tegltage.
 

Karnappen
KARNAPPEN

Det skønne værelse med sit gamle træloft, ligger højt i huset og med udsigt ud til den gamle købstads farverige huse.

Havehuset grøn
HAVEHUSET GRØN

Værelset ligger i vores skønne havehus med udsigt gamle akacie og bøgetræer og med sin egen lille terrasse til når fødderne skal hviles eller livet nydes med en god kop the.

Havehuset Lyserød
HAVEHUSET LYSERØD

Værelset ligger i vores skønne havehus med udsigt gamle akacie og bøgetræer og med sin egen lille terrasse til når fødderne skal hviles eller livet nydes med en god kop the.

 

bottom of page