pension-vestergade44-hotel-aero-desk-430x424.jpeg
SUITEN

Vores smukke Suite er til feinschmeckeren. Indrettet med ynde er den som skabt til store begivenheder og store oplevelser. 
Den ideelle base til dem der vil have den ekstra komfort og luksus under opholdet. Benytte igennem tiderne af utallige kendisser og kunstnere som refugium når deres besøg på smukke Ærø skulle fordøjes.  

 

pension_vestergade_44_vaerelser_04.jpeg
DET GULE VÆRELSE
Det gule værelse er hvad vi kalder et lille dobbeltværelse. Fyldt til loftet med hygge og charme har dette fantastiske værelse været et hyggeligt pusterum når vores mange gæster er hjemvendt fyldt af oplevelser og Ærøs kulinariske glæder.
 
pension-vestergade44-hotel-aero-IMG_4490-430x286.jpeg
DET RØDE VÆRELSE

Det smukke røde værelse som med sin beliggenhed med udsigt over den dejlige have er blevet nænsomt istandsat og fremstår nu igen som det lækre værelse som igennem mange år har været et af vores gæsters favorit værelse.


 

pension_vestergade_44_vaerelser_04.jpeg
DET GRØNNE VÆRELSE
Det skønne grønne værelse er ikke kun et smukt nænsomt restaureret værelse men har også igennem tiderne lagt vægge til store tanker og skriblerier. Det er blevet til bog drømme og postkort og værelset er en perfekt base til dem der oplever og nyder med samme intensitet.
 
pension-vestergade44-hotel-aero-bedroom-2-430x222 (1).jpeg
DET LYSE VÆRELSE

Det lyse værelse er romantik og hygge på højeste klinke. Med sit smukke lysindfald og udsigt til gyden er værelset ideelt til at vågne op til fuglenes kvidren, til at læse en god bog eller til at slippe tankerne fri når dagen oplevelser skal fordøjes.
Det lyse værelse er et af vores mindre dobbeltværelser.

pension-vestergade44-hotel-aero-IMG_4441-430x645.jpeg
CECILIAS VÆRELSE

Cecilias smukke værelse er endnu et af vores mindre dobbeltværelser.
Men hvad værelset mangler i størrelse vinder det i charmen. Kunne et hyggeligt værelse være på koncentrat kunne det snildt være dette skønne værelse. 

pension-vestergade44-hotel-aero-desk-430x424.jpeg
HENRIETTAS VÆRELSE

Henriettas værelser ligger med udsigt over de så landskendte Ærøske røde tegltage. Man kan næsten fornemme tidernes spejden mod den blå himmel og de mange hustage når århundredet beboere af dette smukke  mindre dobbeltværelse har følt lykken over at være lige der hvor hyggen starter.
 

pension_vestergade_44_vaerelser_01.jpeg
ELFENBENS VÆRELSET

Det står næsten i værelsets navn at dette er en ædel og sjælden smuk sag.
Fra værelset er der udsigt til Ærøskøbings røde tegltage og når lyset falder smukt på det nyrestaurerede rum er det som det er en lyskilde i sig selv. 
Et værelse der igennem tiderne har fået rigtigt mange faste besøgende som finder livsbekræftende gensynsglæde her.


 

pension-vestergade44-hotel-aero-IMG_4554-430x286.jpeg
KARNAPPEN

Denne skønne værelse med sit skønne gamle træloft med synlige bjælker ligger højt og skønt i huset og det smukke naturlige lys fylder rummet med alle dets skønne detaljer. Et af den slags værelser som et fotografi ikke kan fange sjælen af og som bør opleves med samme ynde og naturlighed som det er blevet skabt og restaureret med.

pension-vestergade44-hotel-aero-IMG_4553-400x266.jpeg
HAVEHUSET 1

Værelset ligger i vores skønne havehus med udsigt til de gamle bøgetræer og med sin egen lille terrasse til når fødderne skal hviles eller livet nydes med en Gin/Tonic.  
Havehuset kan med fordel deles af familier. 

pensionj.jpeg
HAVEHUSET 2

Værelset ligger i vores skønne havehus med udsigt til de gamle bøgetræer og med sin egen lille terrasse til når fødderne skal hviles eller livet nydes med en Gin/Tonic.  Havehuset kan med fordel deles af familier.