top of page
Suiten
SUITEN

Vores smukke Suite er ren forkælelse. Indrettet med ynde er den som skabt til store begivenheder og store oplevelser. Den ideelle base til dem der vil have den ekstra komfort og luksus under opholdet. Rummene er igennem tiderne blevet brugt af utallige kendisser og kunstnere når deres besøg på smukke Ærø skulle fordøjes.  

 

Det gule rum
DET GULE RUM
Det gule værelse er et indtagende enkeltværelse. Fyldt til loftet med hygge og charme har dette fantastiske værelse været et hyggeligt pusterum når vores mange gæster er hjemvendt fyldt af oplevelser og Ærøs kulinariske glæder.
Det røde værelse
DET RØDE VÆRELSE

Det smukke røde værelse med udsigt over den dejlige have er blevet nænsomt istandsat og fremstår nu igen som det lækre værelse som igennem mange år har været et af vores gæsters favorit værelse.


 

Det Grønne værelse
DET GRØNNE VÆRELSE
Det skønne grønne værelse er ikke kun et smukt nænsomt restaureret værelse men har også igennem tiderne lagt vægge til store tanker og skriblerier. Det er blevet til alt fra bog drømme til postkort. Værelset er en perfekt base til dem der oplever og nyder med samme intensitet.
 
Det lyse værelse
DET LYSE VÆRELSE

Det lyse værelse er indbegrebet af romantik og hygge.Med sit smukke lysindfald og udsigt til gyden er værelset ideelt til at vågne op til fuglenes kvidren, til at læse en god bog eller til at slippe tankerne fri når dagens oplevelser skal fordøjes.Det lyse værelse er et af vores uimodståelige enkeltværelser.

Cecilia
CECILIAS VÆRELSE

Cecilias smukke værelse ligger med udsigt over de så landskendte Ærøske røde tegltage. Man kan næsten fornemme tidernes spejden mod indsejlingen og havet samt de mange hustage, når århundredes beboere af dette smukke dobbeltværelse har følt lykken over at være lige der hvor hyggen starter.
 

Henriettas
HENRIETTAS VÆRELSE

Henriettas smukke værelse er endnu et af vores smukke enkeltværelser .Men hvad værelset mangler i loftshøjde vinder det i charmen. Desuden har værelset huset bedste udsigt over byen og havet. Kunne et hyggeligt værelse være på koncentrat kunne det snildt være dette skønne værelse.
 

Elfenbensværelset
ELFENBENS VÆRELSET

Det står næsten i værelsets navn at dette er en ædel og sjælden smuk sag.
Fra værelset er der udsigt til Ærøskøbings røde tegltage og når lyset falder smukt på det nyrestaurerede rum er det som det er en lyskilde i sig selv. 
Et værelse der igennem tiderne har fået rigtigt mange faste besøgende som finder livsbekræftende gensynsglæde her.


 

Karnappen
KARNAPPEN

Dette skønne værelse med sit skønne gamle træloft og med oprindeligt trægulv, med brede planker  hvor det smukke naturlige lys fylder rummet med alle dets skønne detaljer. Et af den slags værelser som et fotografi ikke kan fange sjælen af og som bør opleves med samme ynde og naturlighed som det er blevet skabt og restaureret.

Havehuset grøn
HAVEHUSET GRØN

Værelset ligger i vores skønne havehus med udsigt til de gamle bøgetræer og med sin egen lille terrasse til når fødderne skal hviles eller livet nydes med en Gin/Tonic.  
Havehuset kan med fordel deles af familier. 

Havehuset Lyserød
HAVEHUSET LYSERØD

Værelset ligger i vores skønne havehus med udsigt til de gamle bøgetræer og med sin egen lille terrasse til når fødderne skal hviles eller livet nydes med en Gin/Tonic.  Havehuset kan med fordel deles af familier.
 

bottom of page